Testit

testit

Myyntitaitojen arviointitesti

Testin avulla saat nopeasti kuvan siitä, millä tasolla kuljet matkalla kohti myynnin superammattilaisuutta. Saat vinkkejä oman myyntityösi kehittämiseen ja tiedät mihin tulee panostaa kehittyäksesi työssä, jossa ei valmiiksi tullakaan.

Tee myyntitaitojen arviointitesti

Asiakaspalvelutesti

Seuraavan testin avulla saat nopeasti kuvan siitä, millä tasolla kuljet matkalla kohti asiakaspalvelun superammattilaisuutta. Tekemällä testin saat vinkkejä oman asiakastyösi kehittämiseen ja tiedät mihin tulee panostaa kehittyäksesi työssä, jossa ei valmiiksi tullakaan!

Tee asiakaspalvelutesti

Esimiestaitojen arviointitesti

Testin avulla tunnistat omat vahvuutesi ja tärkeimmät kehityskohteesi. Näin pystyt keskittämään kehitystoimenpiteesi omalta kannaltasi tärkeimpiin kohteisiin. Tämä testi sopii kaikille esimiehille, tehtävästä ja toimialasta riippumatta.

Tee esimiestaitojen arviointitesti

Kiireilytesti

Seuraavan testin avulla saat nopeasti kuvan siitä, mitkä työn ja elämän osa-alueet tuovat sinulle energiaa, ja mitkä taas kuormittavat sinua, ja siten estävät yltämästä huippusuorituksiin. Testin jälkeen tiedät, mitä sinun kannattaa muuttaa toiminnassasi parantaaksesi suorituskykyäsi tulevaisuudessa.

Tee kiireilytesti

Tiiminvetäjän johtamistaidot

Testin avulla saat kattavan kuvan tiiminvetäjän johtamistaidoistasi. Näet henkilökohtaiset vahvuutesi tiiminvetäjänä ja selvität tärkeimmät kehityskohteesi. Saat lisäksi vinkkejä oman toimintasi kehittämiseen. Testi on hyödyllinen tiiminvetäjille ja muille johtotehtävissä työskenteleville.

Tee tiiminvetäjän johtamistaidot -testi

Tiimidiagnoosi

Seuraavan testin avulla saat kattavan kuvan tiimisi nykytilasta ja toimintakyvystä. Näet tiimisi vahvuudet ja paljastat tärkeimmät kehityskohteet. Saat lisäksi vinkkejä tiimisi kehittämiseen. Testi on hyödyllinen niin tiiminvetäjille, tiimin jäsenille, kuin esimiehillekin.

Tee tiimidiagnoosi