Miksi Brik?

Keitä me olemme?

Olemme valmennustalo, joka ei usko sanahelinään ja yhden muotin trendiratkaisuihin. Sen sijaan ajattelemme, että yritysten tuloksen muodostumiseen voidaan vaikuttaa eniten lähijohtamisen kulmakiviä johdonmukaisesti parantamalla.

Lähijohtamisen kehittämisellä haluamme rakentaa tulevaisuuden työelämää, joka on yhtä aikaa tuloksellista ja inhimillistä.

Mitä me teemme?

Tarjoamme vaikuttavia johtajuusvalmennuksia, jotka auttavat asiakkaitamme saavuttamaan konkreettisia, mitattavia tuloksia ja olemaan edelläkävijöitä omilla toimialoillaan. Tule mukaan kaikille avoimiin valmennuksiimme tai tilaa meiltä täysin räätälöity paketti. Voit tutustua monipuolisiin palveluihimme täällä.

Lupaamme, että meiltä saat paljon enemmän kuin käsien heiluttelua.

Miten me toimimme?

Perustamme valmennuksemme tutkimustietoon ja suomalaisen työelämän käytännön kokemukseen. Ainutlaatuinen vahvuutemme on laaja-alainen asiantuntemus ja kokemus. Valmennustiiminä toimiminen tuo yhteen eri taustoista tulleiden asiantuntijoiden osaamista ja avartaa näkemyksiä.

Miten me toimimme?

Asiakaslähtöisten valmennustemme tavoitteena on laadukas ja ammattimainen lähijohtaminen, joka tuottaa konkreettisia tuloksia ja hyvinvointia. Monipuoliset ja vuorovaikutteiset valmennusmetodimme haastavat totuttuja ajattelumalleja ja ohjaavat kohti pitkäjänteisesti kannattavia ratkaisuja. Valmennuksiemme päätteeksi asiakkaamme jatkavat eteenpäin luottavaisesti ja innostuneena suunnitelman sekä uusien oivalluksien kera.

Toimintamme lukuina:

Toimintamme lukuina