Palvelumme

Mitä me teemme?

» Avoimet koulutukset
» Räätälöidyt valmennustilaisuudet
» Räätälöidyt valmennusohjelmat
» Reiss Motivaatioprofilointi
» Workplace BigFive -persoonallisuusprofilointi
» Kirjat

Avoimet koulutukset

Kaikki avoimet valmennuksemme pidetään pienryhmissä. Tämän ansiosta ne eivät ole monotonista luennointia ja diatykitystä, vaan ryhmä saa asiantuntevan valmentajan jakamattoman huomion. Keskustelu muiden alojen edustajien kanssa antaa itseä askarruttaviin asioihin usein aivan uutta perspektiiviä.

Olemme jakaneet koulutuksemme neljään kategoriaan, joita kutsumme brikeiksi: Rakenna johtamistaitojesi perusta (Basis), Vahvista johtamisvoimaasi (Rohkeus), Motivoi ja valmenna tiimiäsi (Innostus), Pysy ajan hermolla (Kokeilu).

brikit

Valmennusmuotomme tyydyttävät niin introverttien, ambiverttien kuin ekstroverttien tarpeet: Lähivalmennus Espoossa, etävalmennus, hybridivalmennus (lähi+etä) ja verkkokurssit.

Kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat valmennukset löydät koulutuskalenterista tai verkkokursseista.

Räätälöidyt valmennustilaisuudet

Kaikista tarjolla olevista avoimista valmennuksista pystymme loihtimaan monenlaisiin tarpeisiin sopivan kombinaation. Sijainti, tila, osallistujamäärä ja sisältö ovat teidän valittavissanne. Motivoisiko teidän tiimiänne rauhoittuminen metsämajassa vai energisointi kaupungin valojen loisteessa?

Valmennuksemme päivähinta on keskimäärin 3000 € (max 20 henkilölle). Tämä on niin kutsutun peruspaketin hinta, joka sisältää ennakko- ja palautekyselyn sekä itse valmennuksen. Teemme runsaasti myös erikoispaketteja, joihin kuuluu esimerkiksi profiloinnit, kyselyt, ulkopuoliset valmentajat tai kirjapaketit. Tutustu asiakaskeisseihimme.

Kysyminen ei maksa mitään. Voit jättää yhteydenottopyynnön täältä.

Räätälöidyt valmennusohjelmat

Olemme onnistuneesti rakentaneet satoja organisaatioille räätälöityjä esihenkilö-, tiimi- ja muutosvalmennuksia, joissa emme päästä osallistujia helpolla.  Pilvilinnojen maalailun ja teoreettisten prosessimallien sijaan uskomme konkretiaan ja yksilöllisiin ratkaisuihin. Lue lisää asiakkaistamme.

Sinulla ei tarvitse vielä olla valmista suunnitelmaa. Riittää, että olet tunnistanut tarpeen. Meidän ammattitaitomme avulla valmennusohjelmaehdotuksen rakentaminen onnistuu hetkessä, ja samalla saat myös hinta-arvion.

Kuten sanottua, kysyminen ei maksa mitään. Voit jättää yhteydenottopyynnön täältä.

  1. Autamme lähtötilanteen ja tavoitteen määrittelyssä
  2. Autamme valmennusohjelman suunnittelussa
  3. Tuotamme valmennusohjelman
  4. Mittaamme valmennusohjelman vaikuttavuuden

Esihenkilövalmennusohjelma

Ammattitaitoinen esihenkilötyö on jokaisen organisaation menestyksen edellytys. Organisaatiot koostuvat ihmisistä, joiden työstä tulos syntyy. Laadukas esihenkilövalmennusohjelma varmistaa sen, että esihenkilö selviää vaativasta tehtävästään. Räätälöidyn ohjelman avulla varmistetaan myös, että valmennuksessa käsitellään juuri niitä aiheita, jotka ovat teille tärkeimpiä organisaationne kehittämisen kannalta. Lue asiakaskeissimme esihenkilövalmennusohjelmasta.

Tiimivalmennusohjelma

Tiimityön hyödyt ovat kiistattomat, mutta huipputiimin rakentaminen vaatii aikaa ja osaamista. Laadukas tiimivalmennusohjelma nopeuttaa tavoitteiden saavuttamista. Tiimivalmennusohjelmamme ovat saaneet kiitosta käytännönläheisyydestään ja vaikuttavuudestaan. Räätälöidyssä ohjelmassa kartoittamme tiimin lähtötilanteen ja tavoitteen, autamme valmennusohjelman suunnittelussa, tuotamme valmennusohjelman sekä mittaamme sen vaikuttavuuden. Tutustu asiakaskeissiimme tiimivalmennusohjelmasta.

Reiss Motivaatioprofiili

Tunnista itseäsi ja tiimiäsi motivoivat ja turhauttavat asiat. Tutustu Reiss Motivaatioprofiiliin.

Reiss Motivaatioprofiili

Workplace BigFive -persoonallisuusprofiili

Opi kääntämään ihmisten erilaiset persoonallisuuspiirteet työyhteisönne vahvuudeksi. Tutustu Work Place BigFive -persoonallisuusprofiiliin.

Workplace BigFive

Kirjat

Syvenny johtamisen maailmaan rauhassa oman sohvan nurkassa, ja voit vedota jatkossa painettuun sanaan. Löydät kaikki kirjamme ja oppaamme verkkokaupastamme.

Kirjat