Kauppa

Tiimiflow-opas

19,90 

Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa Sinua rakentamaan omasta tiimistäsi huipputiimi, joka pystyy saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Huipputiimissä on innostavaa työskennellä. Huipputiimi kohtaa onnistumiset ja epäonnistumiset yhdessä, ja ottaa uudet haasteet avosylin vastaan.

 

Huipputiimille on ominaista tiimiflow, joka tarkoittaa sitä, että tiimin työ sujuu jouhevasti ja kaikkien tiimin jäsenten voimavarat on saatu tehokäyttöön.

 

Oppaan sisältö perustuu Brikin pitkäaikaiseen kokemukseen tiiminvetäjien ja tiimien valmennuksen parissa. Olemme valinneet harjoituksia, jotka nostavat esiin tiimitoiminnan peruskysymyksiä ja auttavat ratkaisemaan tiimitoiminnan yleisimpiä haasteita.

 

Tämä opas antaa paljon eväitä tiiminvetäjän avuksi. Erilaiset harjoitukset helpottavat asioiden viemistä käytäntöön. Kyse ei kuitenkaan ole työkalupakista, jossa olisi valmis vastaus kaikkiin ongelmiin ja tilanteisiin. Asiat eivät ihmisten johtamisessa etene portaittain, vaan samoihin asioihin joudutaan usein palaamaan kerta toisensa jälkeen.

 

Opas toimitetaan PDF-tiedostona.

Takaisin