Lähtötilanteen kartoitus

Missä organisaationne on nyt?

Ennen muutoksen suunnittelua on selvitettävä, mikä organisaationne tilanne on juuri nyt. Jos se ei ole selvää, muutoksiakaan on turha lähteä tekemään. Sekä organisaation sisäiset, ulkoiset että taloudelliset ulottuvuudet liittyvät yhteen ja määrittävät sen, mitä kannattaa muuttaa.

Kartoitusvaiheessa otamme selvää esimerkiksi seuraavista asioista:

Todellinen muutostarve. Missä tilanteessa organisaationne on juuri nyt, ja mitä sen kannattaa lähteä muuttamaan?

Autamme muutostarpeidenne kartoittamisessa esimerkiksi erilaisten kyselyiden ja haastattelujen avulla. Jotta organisaatiokulttuurista saisi todellisen kuvan, kartoittamiseen kannattaa käyttää ulkopuolista, neutraalia tahoa.

Historia. Millainen matka organisaatiollanne on takanaan? Muutoksiin ei voi lähteä puhtaalta pöydältä, vaan historia määrittää aina nykytilaa.

Kulttuuri. Jokainen organisaatio on omanlaisensa. Mikä tekee teidän organisaatiostanne juuri teidät? Millaista johtamista työyhteisösi kaipaa ja mikä siihen kuuluvia ihmisiä motivoi?

Laadukkaat persoonallisuusprofiloinnit Workplace Big Five™, Reiss Motivaatiprofiili ja Everything DiSC® vastaavat tämän hetken parasta tietämystä ihmisen persoonallisuudesta. Ne auttavat ymmärtämään paremmin, millainen juuri teidän organisaationne on.

Muutosresurssit. Millaisia organisaationne edustaman alan näkymät ovat ja millaiset puitteet muutokselle on olemassa?

Mikä tekee teidän organisaatiostanne juuri teidät?

Jos et saa kiinni siitä, millaista muutosta organisaatiosi kaipaa, kokeneet valmentajamme auttavat. Voit varata ilmaisen 20 minuutin konsultaatioajan valmentajaltamme. Se ei sido sinua mihinkään!

Annina
Haluatko kuulla lisää? Varaa valmentajaltamme aika keskustelulle.

Mikä on organisaatiosi tehokkuus tällä hetkellä?

Mikä on organisaationsi todellinen tehokkuus? Mikä on voimavarojen todellinen käyttöaste? Arvioi tehokkuus 3 ulottuvuuden avulla!

Lue lisää

Tutustu referensseihin

Valmennusta itseohjautuviksi muuttuville tiimeille

Karelia-ammattikorkeakoulu aloitti muutoksen kohti itseohjautuvaa tiimiorganisaatiomallia. Brik on mukana valmentamassa tiimejä. Muutos alkoi kolmen tiimin pilotilla, joka ylitti kaikki odotukset.

Tutustu referenssiin

Johtoryhmätyön kehittämistä pitkän valmennusohjelman avulla

Brik auttoi Tukesin johtoryhmää kehittämään yhteistyötään ja tehostamaan johtamistaan. Persoonallisuusprofilointien avulla johtoryhmälle saatiin rakennettua juuri sille sopivat käytänteet.

Tutustu referenssiin