Suunnitelman toteutus

Minkälaista tukea voimme tarjota muutoksen toteutuksessa?

Kun juuri teidän näköisenne muutossuunnitelma on valmis, on aika aloittaa matka. Vaikka emme voi tehdä muutosta puolestanne, autamme valitsemaan oikeat kulkureitit.

Suunnitelman toteutus voi sisältää esimerkiksi:

Koulutukset. Asiantuntevat valmentajamme auttavat johtoa innostamaan organisaation ihmiset mukaan matkalle. Räätälöidyt koulutukset vastaavat juuri teidän tarpeeseenne huomioiden organisaationne yksilöllisen tilanteen.

Persoonallisuusprofiloinnit. Laadukkaat persoonallisuusprofiloinnit Workplace Big Five™, Reiss Motivaatiprofiili ja Everything DiSC® vastaavat tämän hetken parasta tietämystä ihmisen persoonallisuudesta. Ne auttavat ymmärtämään paremmin, millainen juuri teidän organisaationne on ja millaista johtamista se kaipaa.

Kirjallisuus. Monipuolinen kirjavalikoimamme tukee koulutuksissa opittuja asioita, helpottaa niiden ääreen palaamista myöhemmin ja vahvistaa muistijälkeä.

Sisällöntuotanto. Valmiit oppaamme tukevat muutoksen onnistumista. Meillä on myös valmiudet tuottaa juuri teidän käyttöönne sopivia, niin sisällöllisesti kuin visuaalisestikin laadukkaita oppaita ja ohjeistuksia.

Oman studiomme ja laadukkaan videokuvauslaitteistomme avulla syntyvät organisaation sisäiset koulutus- ja tiedotusvideot.

Laadukas verkkoalusta. Howspace-verkkoalusta tekee oppimisesta vaivatonta. Sen avulla laajatkin koulutuskokonaisuudet etenevät loogisesti, vuorovaikutteisuutta unohtamatta.

Annina
Haluatko kuulla lisää? Varaa valmentajaltamme aika keskustelulle.

Muutosjohtaminen kuuluu esimiehen arkeen – Osaatko käsitellä muutosvastarintaa?

Mutta onko muutosvauhti erityisen nopeaa juuri nyt, kuten usein kuulee puhuttavan? Tämä taitaa olla ainakin osittainen näköharha. Muutos on asioiden luonnollinen tila, jonka kanssa pitää oppia elämään.

Lue lisää

Tutustu referensseihin

Erilaisia valmennuskokonaisuuksia vuosien saatossa

Hoasille Brik on vuosien varrella järjestänyt valmennusta esimerkiksi tiiminvetäjille, projektityön sujuvoittamiseksi henkilöstölle sekä palautteen antamisen tueksi esimiehille.

Tutustu referenssiin

Valmennusta itseohjautuviksi muuttuville tiimeille

Karelia-ammattikorkeakoulu aloitti muutoksen kohti itseohjautuvaa tiimiorganisaatiomallia. Brik on mukana valmentamassa tiimejä. Muutos alkoi kolmen tiimin pilotilla, joka ylitti kaikki odotukset.

Tutustu referenssiin