Suunnitelman toteutus

Hyvin suunniteltu on (vasta) puoliksi tehty! Tarjoamme monipuolista tukea muutossuunnitelmanne implementoinnin tueksi.

Kun muutossuunnitelma on valmis, on aika lähteä muutosmatkalle. Myös toteutusvaihe on suunniteltava huolellisesti, sillä tutkimusten mukaan monet muutoshankkeet kompastuvat juuri toteutusvaiheen ongelmiin. Vaikka emme voi toteuttaa muutosta puolestanne, voimme kokemuksellamme auttaa teitä välttämään monet hankettanne uhkaavat karikot.

Toteutusvaiheen palveluitamme ovat esimerkiksi:

Viestintäsuunnitelman laatiminen. Viestintäsuunnitelma auttaa varmistamaan, että hankkeen osapuolet saavat laadukasta ja ajantasaista informaatiota hankkeesta ja sen etenemisestä. Hyvällä suunnittelulla voimme myös välttää informaatiotulvan, ja sen aiheuttamat ongelmat

Hankkeen fasilitointipalvelut. Autamme suunnittelemaan muutoshankkeen eri aktiviteetit yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ja toteuttamaan laadukkaita ja innostavia tilaisuuksia.

Muutoskoulutukset.  Räätälöidyt muutoskoulutukset vastaavat juuri teidän tarpeeseenne huomioiden organisaationne yksilöllisen tilanteen ja siitä kumpuavat erityistarpeet. Asiantuntevat valmentajamme auttavat myös innostamaan organisaation ihmiset mukaan matkalle.

Persoonallisuusprofiloinnit. Laadukkaat persoonallisuusprofiloinnit Workplace Big Five™, Reiss Motivaatiprofiili ja Everything DiSC® vastaavat tämän hetken parasta tietämystä ihmisen persoonallisuudesta. Ne auttavat ymmärtämään paremmin, millainen juuri teidän organisaationne on ja millaista muutosjohtamista se kaipaa.

Kirjallisuus ja oppaat. Monipuolinen muutosjohtamista käsittelevä kirja- ja opasvalikoimamme tukee koulutuksissa opittuja asioita ja vahvistaa muutoksen omaksumista.

Sisällöntuotanto.  Meillä on valmiudet tuottaa juuri teidän käyttöönne sopivia, niin sisällöllisesti kuin visuaalisestikin laadukkaita materiaaleja. Ammattitaitoisen viestintätiimimme ja oman studiomme ja laadukkaan videokuvauslaitteistomme avulla pystymme tuottamaan myös videoita muutosviestinnän tueksi.

Laadukas oppimisalusta. Muutoshankkeen toteutuksen tukena käytämme Howspace-verkkoalustaa, joka tekee muutoshankkeen johtamisesta kuin siihen liittyvästä oppimisesta vaivatonta. Verkkoalustan avulla laajatkin koulutuskokonaisuudet etenevät loogisesti, vuorovaikutteisuutta unohtamatta.

Kaipaatko apua muutoshankkeen läpiviemiseksi? Laita meille viestiä niin jutellaan lisää.

Muutosjohtaminen kuuluu esimiehen arkeen – Osaatko käsitellä muutosvastarintaa?

Mutta onko muutosvauhti erityisen nopeaa juuri nyt, kuten usein kuulee puhuttavan? Tämä taitaa olla ainakin osittainen näköharha. Muutos on asioiden luonnollinen tila, jonka kanssa pitää oppia elämään.

Lue lisää

Tutustu referensseihin

Erilaisia valmennuskokonaisuuksia vuosien saatossa

Brik on pitänyt Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiö Hoasille vuosien saatossa useita erilaisia koulutuksia eri aiheista. Valmennusta on järjestetty esimerkiksi tiiminvetäjille, projektityön sujuvoittamiseksi henkilöstölle sekä palautteen antamisen tueksi esimiehille.

Tutustu referenssiin

Valmennusta itseohjautuviksi muuttuville tiimeille

Karelia-ammattikorkeakoulu aloitti muutoksen kohti itseohjautuvaa tiimiorganisaatiomallia. Brik on mukana valmentamassa tiimejä. Muutos alkoi kolmen tiimin pilotilla, joka ylitti kaikki odotukset.

Tutustu referenssiin