Johta­misen ja esimiestyön erikoi­sam­mat­ti­lehti
kuormitus
Johtaminen ja esihenkilötyö 28.9.2023

Tunnista työpaikan kuormitus- ja voimavaratekijät tehokkaasti

Mitä kuormitus tarkoittaa? Työelämässä on ensisijaisen tärkeää oppia tunnistamaan omat kuormitus- ja voimavaratekijät, jotta omaa työhyvinvointia voi parantaa.

Lue lisää

Tutkimukset osoittavat tiimityön kiistattomat hyödyt

Lue artikkeli
brik-lehti-3

Lue tuoreimman Brik-lehden näköisversio

Lataa lehti
Kategoriat
Osaamisen kehittäminen 16.10.2019
myyntikammo

Myyjä, vaivaako sinuakin myyntikammo? Näin pääset eroon ikävästä seuralaisesta

Kädet hikoilevat, pulssi kiihtyy, puna kohoaa poskille. Myyntikammo iskee taas. Kohta pitäisi kätellä itsevarmana asiakasta, mutta mitä tapaamisesta tulee, kun äänikään ei suostu tottelemaan ja pysymään tasaisen varmana?

Lue lisää
Ilmiöt ja tutkimukset 9.10.2019
asiantuntijatyö

Ajattelu ei lopu neljältä, joten asiantuntijatyö ei vaadi kellokortteja

Ajatustyötä tekevien työpäivä voisi hyvin olla kuusituntinen. Itse asiassa kuusikin tuntia tehokasta ajatustyötä päivässä on valtavan pitkä aika. Asiantuntijatyö vaatii runsaasti taukoja sekä luovan ympäristön, eikä sitä voi pakottaa kahdeksasta neljään -muottiin. Kellokortit voi siis heittää laajassa kaaressa roskakoriin.

Lue lisää
Osaamisen kehittäminen 1.10.2019
yritysvalmentaja

Yritysvalmentaja pääsee perusasioiden äärelle: Vuosikymmenien uran tehnyt sai ensimmäistä kertaa positiivista palautetta ja itki

Varsinkin myynnin ja asiakastyön sekä näiden johtamisen kehittämiseen erikoistunut Maisa Durchman aloitti elokuussa Brikin uutena yritysvalmentajana. Tätä ennen hänelle on ehtinyt kertyä jo 15 vuoden kokemus valmennus- ja konsultointityöstä lukuisilla eri aloilla.

Lue lisää
Tiimityö 18.9.2019
huipputiimi

Opi rakentamaan huipputiimi, jossa kaikkien taidot ovat tehokäytössä

Tiimiflow on tila, jossa koko tiimin luovuus virtaa ja jokaisen taidot pääsevät loistamaan. Sen saavuttanut tiimi pystyy tekemään enemmän kuin mihin tiimin yksittäiset jäsenet pystyisivät yhteensä omilla tahoillaan.

Lue lisää
Tiimityö 9.9.2019
tiiminvetäjä

Tuore tiiminvetäjä! Ota nämä asiat huomioon, niin onnistut

Tuliko sinusta uusi tiiminvetäjä? Onnea! On hieno hetki huomata, että omaa työpanosta ja osaamista todella arvostetaan.

Lue lisää
Muutosjohtaminen 15.8.2019
impact-on-nyt-brik

Impact on nyt Brik!

Leppeiden kesätuulien vaihtuessa suhiseviin syysilmoihin on taas aika reivata purjeet ja suunnata kohti uusia ulapoita. Sanotaan, että talouden myötätuuli on taas hiipumassa. Saa nähdä. Myrskyä ja mylvintää on ainakin tiedossa ja menestyksen tavoittelu on taas vähän haastavampaa. Tarvitaan uusia ideoita, reagointitaitoa, voitontahtoa ja vahvaa uskoa omiin kykyihin. Organisaation piilevät resurssit kannattaa viimeistään nyt valjastaa hyötykäyttöön.

Lue lisää
Ilmiöt ja tutkimukset 9.9.2018
Sisäinen ulkoinen motivaatio

Sisäinen vs. ulkoinen motivaatio

Luin lounastauollani HR Viesti -lehden numeroa 1/2017. Henkilöstöosaamisen ammattilehden ’Viesti toimitukselta’ osuudessa käsiteltiin motivaatiota. Tarkemmin sisäistä ja ulkoista sellaista.

Lue lisää

Tehosta työtapojasi – Opas oman työn hallintaan.

Lataa ilmainen opas

Brik-lehti

Brik-lehti tarjoaa tuoreimmat näkökulmat johtamisesta ja esimiestyöstä, esittelee kiinnostavimmat henkilöt sekä toimii käytännön työn tukipilarina.

Antti