Johta­misen ja esimiestyön erikoi­sam­mat­ti­lehti
esimiesvalmennus
Johtaminen ja esimiestyö 25.8.2021

Miksi esimiehiä kannattaa kouluttaa - ja kuinka tunnistaa laadukas esimiesvalmennus?

Laadukas esimiesvalmennus näkyy koko organisaation tuloksessa, mutta silti monet organisaatiot jättävät esimiehensä kouluttamatta jopa kokonaan. Miksi näin on?

Lue lisää

Millainen hybridityö sopii teille? Älä kopioi "parhaita käytänteitä"

Lue artikkeli
BRIK-nro2-kansi

Lue tuoreimman Brik-lehden näköisversio

Lataa lehti
Kategoriat
Osaamisen kehittäminen 16.10.2019
myyntikammo

Myyjä, vaivaako sinuakin myyntikammo? Näin pääset eroon ikävästä seuralaisesta

Kädet hikoilevat, pulssi kiihtyy, puna kohoaa poskille. Myyntikammo iskee taas. Kohta pitäisi kätellä itsevarmana asiakasta, mutta mitä tapaamisesta tulee, kun äänikään ei suostu tottelemaan ja pysymään tasaisen varmana?

Lue lisää
Ilmiöt ja tutkimukset 9.10.2019
asiantuntijatyö

Ajattelu ei lopu neljältä, joten asiantuntijoiden kellokortit joutavat roskikseen

Asiantuntijatyötä tekevien työpäivä voisi hyvin olla kuusituntinen. Itse asiassa kuusikin tuntia tehokasta ajatustyötä päivässä on valtavan pitkä aika. Ajatustyö vaatii runsaasti taukoja sekä luovan ympäristön, eikä sitä voi pakottaa kahdeksasta neljään -muottiin. Kellokortit voi siis heittää laajassa kaaressa roskakoriin.

Lue lisää
Osaamisen kehittäminen 1.10.2019
yritysvalmentaja

Yritysvalmentaja pääsee perusasioiden äärelle: Vuosikymmenien uran tehnyt sai ensimmäistä kertaa positiivista palautetta ja itki

Varsinkin myynnin ja asiakastyön sekä näiden johtamisen kehittämiseen erikoistunut Maisa Durchman aloitti elokuussa Brikin uutena yritysvalmentajana. Tätä ennen hänelle on ehtinyt kertyä jo 15 vuoden kokemus valmennus- ja konsultointityöstä lukuisilla eri aloilla.

Lue lisää
Tiimityö 18.9.2019
huipputiimi

Opi rakentamaan huipputiimi, jossa kaikkien taidot ovat tehokäytössä

Töitä pitäisi tehdä taas enemmän ja tehokkaammin. Edellisvuoden tulos jäi vähän odotuksista, joten myyntiä pitäisi lisätä. Niin ja laatuakin voisi aina parantaa. Mitäs nyt?

Lue lisää
Tiimityö 9.9.2019
tiiminvetäjä

Tuore tiiminvetäjä! Ota nämä asiat huomioon, niin onnistut

Saitko paikan uuden tiiminne vetäjänä? Onnea! On hieno hetki huomata, että omaa työpanosta ja osaamista todella arvostetaan.

Lue lisää
Muutosjohtaminen 15.8.2019
impact-on-nyt-brik

Impact on nyt Brik!

Leppeiden kesätuulien vaihtuessa suhiseviin syysilmoihin, on taas aika reivata purjeet ja suunnata kohti uusia ulapoita. Sanotaan, että talouden myötätuuli on taas hiipumassa. Saa nähdä. Myrskyä ja mylvintää on ainakin tiedossa ja menestyksen tavoittelu on taas vähän haastavampaa. Tarvitaan uusia ideoita, reagointitaitoa, voitontahtoa ja vahvaa uskoa omiin kykyihin. Organisaation piilevät resurssit kannattaa viimeistään nyt valjastaa hyötykäyttöön.

Lue lisää
Ilmiöt ja tutkimukset 9.9.2018
motivaatio

Sisäinen vs. ulkoinen motivaatio

Luin lounastauollani HR Viesti -lehden numeroa 1/2017. Henkilöstöosaamisen ammattilehden ’Viesti toimitukselta’ osuudessa käsiteltiin motivaatiota. Tarkemmin sisäistä ja ulkoista sellaista.

Lue lisää

Tehosta työtapojasi – Opas oman työn hallintaan.

Lataa ilmainen opas

Brik-lehti

Brik-lehti tarjoaa tuoreimmat näkökulmat johtamisesta ja esimiestyöstä, esittelee kiinnostavimmat henkilöt sekä toimii käytännön työn tukipilarina.

Antti